Reklama
Są ważnym źródłem wapnia, białka oraz witaminy B12. Istnieje ich wiele gatunków – dzieli się je np. ze względu na czas dojrzewania, proces produkcyjny, konsystencję czy rodzaj mleka. Sery, bo o nich mowa, od lat goszczą na stołach Polaków, zachwycając smakiem i różnorodnością. Jak będziemy spożywać sery w 2018 roku? 
 
Trudno wyobrazić sobie Wielkanoc bez słodkości. Z okazji zbliżającej się Wielkanocy marki Goplana i Solidarność przygotowały specjalne oferty słodyczy, które idealnie podkreślą ten wyjątkowy, rodzinny czas. 
Teraz portfolio batonów z oferty marki Wawel zachwyca konsumentów nie tylko doskonałym smakiem, ale również odświeżonym, nowoczesnym designem opakowań. Receptury wszystkich batonów – Milkizz, Nut Break, Choco, Toffi, Advocat i Krówkowy – udoskonalono w ramach projektu Dobre Składniki, dzięki czemu nie zawierają zbędnych dodatków. Warto podkreślić, że słodkości są objęte programem społecznym Serce Rośnie i mają niezwykłą moc pomagania!
 
 
 
Planujesz zimowy wyjazd i zamierzasz spędzić ten czas na stoku? Ruch na świeżym powietrzu to idealna opcja na aktywny odpoczynek w czasie ferii.
 
 
 
Sylwia Ładyga, uczestniczka V edycji programu Masterchef, ambasadorka marki Serenada dla Babci i Dziadka przygotowała przepis na bułeczki serowe zapiekane z jajkiem i czerwoną cebulą.
 
 
 
To propozycja, którą można wykorzystać nie tylko przy tak miłym święcie, ale warto sprawić dziadkom przepyszny prezent!
 
Coraz większą uwagę przywiązujemy do składu kosmetyków, po które sięgamy podczas zakupów. A gdyby tak przygotować kosmetyki naturalne z produktów, które mamy w domu na wyciągnięcie ręki? W końcu nie ma nic lepszego dla naszej skóry, niż składniki, którymi raczy nas Matka Natura. Z pomocą przychodzi marka Appetita!
 
Dzień Babci, Dzień Dziadka, walentynki i Dzień Kobiet to znakomite okazje do podarowania bliskim słodkich upominków.
 
Marka Goplana przygotowała dla miłośników Jeżyków nie lada niespodziankę! White Coconut to nowy wariant smakowy „najeżonych bakaliami” ciasteczek.
 
Nowość - Żółta Oranżada Hellena w proszku 
 
W rodzinie Helleny czas na kolejną nowość! Oranżada Hellena w proszku powróciła w żółtej odsłonie. Łączy w sobie oryginalny, landrynkowy smak oranżady, radosne momenty słodkiej przyjemności i wspomnienia dziecięcej beztroski. Produkt dostępny jest już na rynku.
Stanowi bogate źródło pełnowartościowego białka, witamin oraz wapnia cennego dla naszych kości i zębów. Ser żółty, bo o nim mowa, pełni ważną rolę w zbilansowanej diecie. Już kilka jego plasterków w codziennym menu ma korzystny wpływ na nasz organizm. O zaletach żółtego sera dobrej jakości i jego roli w codziennych posiłkach mówi Agnieszka Leciejewska, dietetyk i specjalista ds. żywienia. 
 

Strona 1 z 25

Partnerzy

abk_logo kdm_logo zpap_logo teraz_polska_logo bok_logo kt_com_logo kopd_logo mediatory_logo_2 logo_lp
zamek_krolewski_logo perly_medycyny_logo mfr_orzel2013_logo mgr_orzel2013 mpr_orzel2013 gat_2013_logo logo_pp spp_2013 egd logo
 bwl logo  thingsbulb  cbck logo orly_budownictwa_logo rig_logo_2  logo kart arena  Platforma  retail logo